facebook

У Львові злодій пограбував квартиру та зґвалтував її власницю (ФОТО)

У Львові, на вулиці Котлярській, злодій, який проник до квартири, зґвалтував жінку, власницю житла.Про це повідомили в патрульній поліції Львова.

«Сьогодні, о 4 годині ранку, патрульні отримали виклик від чоловіка, який повідомив, що невідомий проник в його квартиру на вулиці Котлярській і напав на дружину. Патрульні негайно прибули на місце події, їх зустрів заявник, який розповів, що жінка перебуває в готелі поруч, а зловмисник, імовірно, перебуває у квартирі. Потерпілій викликали швидку допомогу. Невідома особа проникла до квартири близько 2 години ночі, уважаючи, що там нікого не має. Зловмисник напав на мешканку, завдавши їй важких тілесних ушкоджень. Після скоєного чоловік викрав цінні речі з квартири. Жінці вдалося втекти і сповістити чоловіка, який викликав патрульних. У квартирі інспектори нікого не застали, однак почули що хтось є на горище», – повідомили патрульні.

«Полісмени одразу забігли туди і помітили відчинену кватирку. Відчинивши вікно, побачили чоловіка, що тримався за підвіконня. Не відреагувавши на вимогу поліцейських повернутися в приміщення, чоловік стрибнув із 4 поверху. На землі зловмисник звівся на ноги і почав утікати в сусіднє подвір‘я. Інспектори, які приїхали на підмогу, побігли за ним. Там, у закинутому сміттям приміщенні, і знайшли чоловіка, який удавав, що спить. На місце події викликали швидку медичну допомогу та слідчо-оперативну групу», – повідомили в поліції.

Злодієм виявився 30-річний мешканець міста Соснівки. При падінні він отримав численні переломи, його госпіталізували у 8-клінічну лікарню міста Львов – і зараз він перебуває під конвоєм. У квартирі потерпілих знайшли військовий квиток затриманого. Зловмисник уже має судимість за зґвалтування вагітної жінки в 2009 році. Тоді він проник у квартиру на другому поверсі через балкон._


Читайте також:  Одна цукерка, і ти в лікарні: на прилавках Прикарпаття з'явилися небезпечні солодощі, - бережіть дітей

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.