facebook

10 найкрутіших хлопців-інстаграмерів Івано-Франківська (фото)

Сайт OGOGO!  зібрав десять Інстаграм-профілів хлопців із Івано-Франківська, у яких тисячі підписників.

_victor_haliuk_ (Victor Haliuk) – весільний фотограф, однак усі знімки для його Інстаграм-аккаунту зроблені “з допомогою смартфона”. Його профіль – це поєднання казки із буденністю.

ipoustovit (IGOR⠀POUSTOVIT) – ведучий. На його знімках – щасливе сімейне життя та захоплення своєю роботою. А що ще потрібно людині?



staskaluzhak (ТОТ САМЫЙ ИЗ COMEDY BOYS!) – модель. Просто аккаунт хлопця мрії дівчат-підлітків. Здається, він нагадує якогось актора із американських фільмів для молоді.

grabovskiy_alex (Alexander Grabovskiy). Якщо у вашій стрічці не вистачає фото моделей, то вам сюди. Хлопець – засновник і генеральний директор центру краси та моди Star Face Family. Гламур, знімки з відпочинку, а також мотивуючі цитати – це аккаунт Олександра Грабовського.

arturk_o (Artur Shliakhtych ) – модель із Івано-Франківська. Аккаунт переповнений рекламою та знімками із подорожей та тусівок, що цілком логічно.

pylypchuk_vasyl (Vasyl Pylypchuk) – профіль весільного фотографа. Окрім знімків із фотосесій хлопець публікує фото зі свого життя, що у поєднанні створює доволі цікавий аккаунт.

nazarhutsuliak (Nazar Hutsuliak ) – відеоблогер. Його профіль наповнений “селфі” та фото типу “я відвернувся, а мене випадково сфотографували”. Однак це не заважає хлопцеві “збирати” тисячі вподобань.

gorichok (Sergiy Gorichok) – аккаунт фотографа, який любить працювати у чорно-білих тонах. Проте профіль наповнений не лише чорно-білими знімками, а й повсякденними “селфі”, світлинами смаколиків і глянців. А ще ви знайдете декілька цитат та порад, про всяк випадок.

hilochka (Yura Hilshanskiy) – хлопець, який фотографує “шось на фоні”. Аккаунт для атмосферних людей, які обожнюють чарівні пейзажі, книги, архітектуру та незвичні поєднання кольорів.

Читайте також:  “Я твоя кішечка”: Настя Каменських заінтригувала таємним коханим

kruut1k (Nikita Krutik) – це профіль, де гори м’язів. Ще у фітнес-тренера чимало цікавих світлин із відпочинку.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.