facebook

Вдова Скрябіна через рік після ДТП вирішила зробити сенсаційне зізнання

Пройшов рік з дня трагічної загибелі легендарного музиканта Кузьми Скрябіна.

І до цього дня шанувальники Андрія не можуть повірити, що кумира більше немає в живих, адже він міг написати ще стільки чудових пісень і зробити багато добрих справ. повідомляє http://www.zvistka.net/

Кохана дружина Андрія Світлана розповіла, яким був її чоловік поза сценою.

«Сьогодні мені найбільше не вистачає його оптимізму і почуття гумору. Пам’ятаю, коли виникали якісь проблеми, він завжди говорив: «Все буде добре! Ми все вирішимо і прорвемося! »А ще не вистачає нашого спілкування: протягом дня Андрій дзвонив по 10 разів. Просто так … Знаєте, ми були не тільки чоловік і дружина, а перш за все – друзі. Дуже близькі інтелектуально і духовно. Нас пов’язувала якась енергетика, не знаю, космічна – НЕ космічна, але … Нам було добре разом! »- Розповіла Світлана.

Жінка також зізналася, що Андрій дуже переживав, що пісні його групи мало крутили по радіо і телебаченню. Тому, коли сьогодні музикантові співають дифірамби, вона хоче спитати: «Де ви були раніше?».

«Чому раніше не було тих нагород, які я тепер виставляю себе на вікно і з посмішкою дивлюся на них? Невже для того, щоб тебе визнали, треба померти? Невже треба померти, щоб твої пісні стали називати пророчими? Ще вчора вони були неформатом, а тепер – навпаки. Ось в цьому банальність, точніше – цинізм нашого життя », – завершила дружина Кузьми.

Читайте також:  Кузьма Скрябін про нардепа Парасюка (ахівне відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.