facebook

«В Тисменицькому районі хтось випадково перейменував міліцію на поліцію» – громадський активіст про «безпредєл» місцевих правоохоронців

«В Тисменицькому районі хтось випадково перейменував міліцію на поліцію» – громадський активіст про «безпредєл» місцевих правоохоронців

 

Про прикрий, але мабудь не поодинокий випадок повідомив громадський активіст Віталій Мацьоцький

Чоловік розповів, як двоє ДАІвців зупинили без причини бійця АТО, і як у Тисменицбкому рвйвідділку поліції використовують підставний понятих.

Далі подаємо текст активіста без змін:

“Я думав що динозаври вимерли))))
Сьогодні в хутряній столиці прикарпаття – Тисмениці, я побував в олдскульному райвітділі міліції, на вході до якого, хтось помилково причепив вивіску “поліція”. Мені подзвонив знайомий АТОшник і попросив приїхати до нього, та допомогти встановити особи двох “переатестованих” гаїшників, які зупинили його бус з іноземною реєстрацією, щоб глянути документи. Звісно Олександр попросив назвати причину зупинки, а “полісмени” не задумуючись вигадали обгін ТЗ в забороненому місці. На вимогу показати докази даної маячні, в адрес Олександра посипались: шо ти вий….шся, ти бик, ти ще доїздишся, чувак усміхайся я тебе сфоткаю….
Саня зателефонував на 102 і повідомив про діяння даних персонажів, та попросив щоб приїхали адекватні представники нацполіції. Через деякий час йому передзвонили і запропонували самому приїхати в УНП в м. Тисмениця.
Коли ми прииїхали в Тисменицю під відділоком поліції нас чекав Олександр, ми одразу попросили відповідального щоб він допоміг нам встановити особи даних “полісменів”, та їх почали ховати, розказувати що не в наших повноваженнях виясняти їх дані, пропонували без камери зустрітись з керівництвом для уреголювання конфлікту. Потім під приводом, що Саші покажуть даних персонажів, його заманили з загального коредора до дежурної і двері замкнули на електрозамок. В цей час в загальний коредор увійшли двоє підозрілих осіб в унііформі і тут через декілька хвилин вийшов працівник поліції, та зробив рокову помилку, покликавши замість двох підставних мене, та ще одного активіста. Коли ми піднялися сходами на другий поверх, нас провели до кабінету де сидів заступник, Олександр і “переатестовані полісмени”. Заступник побачивши нас, крикнув працівнику: “кого ти нах..й привів долбой..б, я сказав привести наших понятих, а ви вийдіть в коридор” Через хвилину завели до кабінету двох “понятих-підставних” а до нас підійшов якийсь майор і почав вимагати припинити відеофіксацію та негайно покинути приміщення в зв’язку, що ми не зареєстувались. На мою вимогу пояснити, чого до кабінету зайшли двоє також незареєстрованих осіб, він сказав що це приватна охорона і йому невідомо чому їх покликали в кабінет. Також майор почав повторювати вимогу покинути приміщення поліції, натякаючи на застосування до нас засобів примусу та фізичної сили і тільки мій дзвінок до начальника ГУНП в Івано-Франківській обл. – Віктора Шкутова, привів до тями полісменів даного відділку.
Одразу з’явився керівник, який запевнив що буде проведено об’єктивну службову перевірку. Сказав щоб ми пройши до зали де буде слухатись справа про адмінправопорушення. Згодом туди зайшли: заступник, два “переатестовані” і нам було зачитано складену “по тихому” Постанову, про притягнення до відповідальності за скоєне правопорушення, передбачене ст.126 КУпАП яку підписали два підставні з приватної охорони.
Боюсь навіть уявити, що може статися з звичайним громадянином, котрий попаде в цей відділок, напевне за пару хвилин візьме на себе вбивство Кенеді.
Далі буде…..
Завтра вечором сяду працювати з відео.
P.S. Нагадаю, що в Івано-Франківській вже був прикрий інцедент з неправомірними діями поліції до ветеранів АТО. Зараз в Суді слухається кримінальна справа, в якій звинувачується начальник УПП в м. Івано-Франківськ, котрий побив інваліда війни, що пройшов Іловайск і полон. ”

Читайте також:  Не маємо права мовчати: бурштинці вимагають реконструкції фільтрів на Бурштинській ТЕС

 



Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.