facebook

Поліція затримала закарпатця, який “роздавав” дитячу порнографію

Затримали чоловіка, який поширював дитячу порнографію співробітники закарпатського структурного підрозділу Карпатського відділення кіберполіції спільно з управлінням боротьби з торгівлею людьми, поліцією ГУНП та місцевою прокуратурою.



Правоохоронці розповідають. що отримали дозвіл на обшук помешканця чоловіка, де виявили у нього два ноутбуки, з яких він розповсюджував порнографію за допомогою файлообмінної мережі.

Доступ до забороненого контенту забезпечувався не через реальні сервери, а через окремі вузли, і порнографія була доступною для віддалених користувачів, коли хоча б один із комп’ютерів підозрюваного був в мережі.

На ноутбуках 30-річного закарпатця знаходилося більше терабайта відео порнографічного характеру. Всі вилучені матеріали було передані на експертизу, яка показала, що серед представленого контенту було і відео сексуального характеру за участі неповнолітніх.

— За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч. 2,3,4 ст. 301 Кримінального кодексу України, тобто ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів. Такі дії караються позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, — пише вВідділ комунікації поліції Закарпатської області.

Поліція завершила досудове розслідування та направила дане кримінальне провадження з обвинувальним актом до суду, який обиратиме міру покарання злочинцю.

Читайте також:  Скандальна блондинка на лабутенах з Івано-Франківська оголосила "сексуальну війну" поліції (ФОТО)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.