facebook

Настя Каменських і Потап визначилися з датою весілля (фото)

Настя Каменських останнім часом перестала інтригувати громадськість і приховувати обручку, яке, як фанати впевнені, їй подарував її колега Потап.

Українська співачка Настя Каменських все частіше стала з’являтися на публіці з обручкою на безіменному пальці. Після того, як артистка оголосила, що йде на побачення , вона з’явилася на виступі групи Mozgi, учасником якої є її нібито наречений Потап, передає  Ukr.Media.

 

Українська преса не перестає посилатися на свої джерела, зазначаючи, що з 14-го лютого колеги по цеху – Настя і Потап перестали приховувати свій зв’язок у світі шоу-бізу. Весілля і красиву церемонію закохані теж нібито вже запланували і призначили на березень.



 

Вперше про роман Каменських і Олексія Потапенка заговорили в 2013 році, після того, як в Instagram зірки опублікували фото з спільного відпочинку на Кубі. На знімках колеги обнімалися і цілувалися, і, як недавно стало відомо, приблизно в цей момент репер закінчив стосунки зі своєю дружиною Іриною Горовою.

 

Два роки тому подружжя розлучилося. У пари народився син Андрій 8 років тому, а в Ірини також є 19-річна дочка Наташа від першого шлюбу.

Настя Каменських, нещодавно продемонструвала свої результати в спортзалі, давно говорить про те, що готова стати матір’ю. Спочатку вона сподівалася народити двох до того, як їй стукне 30-ть. Однак після того, як її почали підозрювати у відносинах з Потапом, зірка стала відзначати, що в її житті є любов, і вона її дуже цінує, і тому не розповість про неї, поки не буде впевнена, що готова.

Читайте також:  Переповнені коханням: Потап і Каменських в білосніжних образах показали пристрасний поцілунок на камеру

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.