facebook

У Мережі з’явився перший трейлер байопіка про Емі Вайнхаус

На відео показано рідкісні кадри з особистого життя співачки.

1604648




У Мережі з’явився перший трейлер до документального фільму “Емі”, який розповідає про життя британської співачки Емі Вайнхаус, яка померла в 2011 році. Світова прем’єра байопіка запланована на 3 липня 2015 року.

На YouTube виклали останнє відео Емі Вайнхаус

У ролику показані рідкісні кадри з особистого життя виконавиці. Крім цього, представлені найперші інтерв’ю Емі, де вона каже, що не вірить у свою світову славу і хоче просто займатися улюбленою справою.

“Я не та дівчина, яка намагається стати зіркою або займатися ще чимось, крім музики. Я не думаю, що буду хоч трохи знаменитою. Навряд чи я з цим впораюся. Можливо, я зійду з розуму”, – зізнається Вайнхаус.

Режисером “Емі” виступив Азіф Кападіа, а продюсером – Джеймс Гей-Різ, відомий своєю роботою над стрічкою про життя графічного художника Бенксі “Вихід через сувенірну крамницю”.

Нагадаємо, що Вайнхаус страждала від алкогольної та наркотичної залежності, через що постійно виявлялася замішаною в публічні скандали і судові розгляди. Емі померла від алкогольного отруєння 23 липня 2011 року у віці 27 років.

Читайте також:  Унікальні світлини карпатського вбрання 1920-х років виклала бібліотека Нью-Йорка (ФОТО)

Шукайте деталі в групі Facebook