facebook

Гонка-переслідування порушника франківськими поліцейськими на трасі біля Дем’янового лазу завершилось страшною аварією. Подробиці аварії

На трасі біля Дем’янового Лазу  трапилася страшна аварія.

Про це написав на сторінці Муніципальна Варта Івано Франківськ інспектор “Муніципальної варти” Василь Моняк.

“Страшна аварія трапилася на трасі неподалік урочища Дем’янів лаз цієї ночі. Аварії передувало переслідування порушника поліцейськими”, – повідомляє Муніципальна Варта Івано Франківськ.

В управлінні цивільного захисту ОДА кажуть, що вже після ДТП в машині сталося коротке замикання.

За попередніми даними, потерпілих немає.

Наразі невідомо чому поліція переслідувала порушника, що саме призвело до таких наслідків. Тож всі деталі цієї моторошної аварії згодом.

Як з’ясувалося, що на вулиці Галицькій екіпаж патрульної поліції помітив автомобіль марки Chevrolet Aveo, котрий рухався на великій швидкості.

Коли правоохоронці хотіли його зупинити, то водій різко збільшив швидкість та почав утікати.

Внаслідок цього на вулиці Нескорених, 1 він вчинив ДТП, наїхавши на огорожу приватного будинку та в’їхав на подвір’я.

Виявилося, що в цьому авто було троє осіб – 34-річний водій і двоє пасажирів – 35 і 32 роки, які мали явні ознаки алкогольного сп’яніння, але тест на вміст алкоголю у крові проходити відмовились. А ще на автомобілі була шашка таксі, а в салоні – радіостанція.

На щастя у ДТП ніхто не постраждав, проте на місце виїхали рятувальники та медики.

Пожежу мотора поліціянти локалізували за допомогою вогнегасника.

На водія патрульні винесли постанову за ст. 126 КУпАП (відсутні документи) та склали адмінпротоколи за ст. 122-2 КУпАП (невиконаня вимоги про зупинку), ст. 124 КУпАП (порушення ПДР, що спричинило пошкодження майна), ст. 130 КУпАП (керування у стані алкогольного сп’яніння та ст. 173 КУпАП (дрібне хуліганство). На двох пасажирів таксі поліціанти скали адмінпротоколи за ст. 173 КУпАП (дрібне хуліганство). Автомобіль евакуювали.

Читайте також:  Устриці, сидр та хот-доги по 29 гривень: відкриття «Білого Наливу» в Івано-Франківську

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.