facebook

Зійшов сніжок, зійшов асфальт. На Чорновола більше немає дороги (ФОТО)

З наближенням весни знов стає гострим питання якості доріг в Івано-Франківську. Характерним прикладом  того, як працюють комунальні служби є вулиця Чорновола, де дорога нагадує прифронтову рокаду.

Як написав у Facebook-спільноті «Франківчани» один з місцевих мешканців, «весна ще не настала, а дороги на вул. Чорновола вже немає».  З ним погодилися інші учасники спільноти.

«Немає в нас нормальної влади, яка б могла з цим впоратись вони тільки те і роблять що дерибанять бюджет!.. Та таке не тільки на Чорновала, більшість доріг, які робились до виборів “Свободою”, вже розвалюються… Чорновола вроді тільки мала ямковий ремонт, капітально її не ремонтували ! Помало і те що залатали відпадає!.. Дороги, які робили у 2016 році, залишилися як спогад, бо зі снігом і асфальт розтанув))))… Вся дорога злізла. І скажіть будь ласка, кому був потрібен цей дешевий піар???», — обурюються жителі Івано-Франківська.



Як повідомлялось раніше, франківські водії скаржаться на те, що після проїзду по дорогах міста на автівці залишається незрозумілий наліт, що має хімічний запах і важко витирається.

Читайте також:  Не дивіться, що долар по 38. Готуйтеся, що буде по сто. Але не це головне

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.