facebook

ЗМІ: Трампу запропонували компромат на Порошенка

Народний депутат від “Радикальної партії” Андрій Артеменко передав колишньому раднику американського президента з національної безпеки Майклу Флінну до його відставки план з нормалізації відносин між Україною та Росією.

Про це повідомляє The New York Times.

Про передачу документа депутат домовився з підприємцем Феліксом Сетером та юридичним консультантом Майклом Коеном. За інформацією NYT, у ньому містився не тільки план з нормалізації відносин та зняття санкцій з РФ. У документі нібито був компромат на українського президента Петра Порошенка, який вказує на його причетність до корупції.

“Багато хто назве мене російським агентом, американським агентом, агентом ЦРУ. Але як знайти гарне рішення між нашими країнами, якщо ми не будемо говорити”, – процитували слова Артеменко.

Повідомляється, що ініціатива нардепа отримала заохочення від оточення російського президента Володимира Путіна. До одного з пунктів плану відноситься приналежність анексованого Криму. Артеменко запропонував провести референдум, на якому б обговорили питання по оренді півострова Росії на термін до 100 років.

Як раніше повідомляв інформаційний портал “Знай.ua”, Флінн пішов у відставку 14 лютого через скандал навколо розмови з російським послом про зняття санкцій. Пізніше, він заявив, що вони обговорювали висланих людей, а не санкції.

Читайте також:  Деталі відповіді Путіна на лист Порошенка про долю української льотчиці не будуть оприлюднені - Пєсков

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.