facebook

Чистота по-українськи: “блатний” сервіс “Укрзалізниці” розсмішив мережу (фото)

В інтернеті висміяли назву компанії “Благодарочка”, яка займається чистотою у потягах Інтерсіті. Фото представниці компанії на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook опублікував Юрій Мацарський. Зокрема, на світлині видно жінку у формі темно-коричневого кольору. На спині можна прочитати надпис – “Благодарочка”.

“Ганебне слово, яке пройшло шлях із блатного словника в “інтернет-мем”, тепер стало назвою компанії, що відповідає за чистоту в потягах Інтерсіті”, – написав він, прокоментувавши світлину.

Своє обурення такою назвою компанії висловив і користувач соцмережі Юрій Рудоманов, опублікувавши на своїй сторінці в соціальній мережі відповідну світлину.

“2018 рік. Київ Пасажирський. Оголошується посадка на Інтерсіті Київ-Львів. – Вечір у хату! Ваш проїзний документ – суровим голосом каже стюард. – Тримай, начальнику – відповідає йому пасажир із золотими фіксами в роті. – Давно ксіву хазяїн видав? – недовірливим голосом розпитує стюард, видно, що паспорт старий, пом’ятий. – Років п’ять тому, міняв. При шухері свій загубив. – Ваше місце 14. Фарта в дорозі”, – написав він.

Неординарну назву компанії у своїх коментарях користувачі соцмережі назвали несмаком, а також запропонували власні варіанти.

“Навіть не знаю, як я до цього явища ставлюся. З одного боку, це тупо і бридко, а, з іншого, я згадую, як у мої дванадцять років ми всім двором “жили по “понятіям” і якось навіть, напевно, непогано, що зараз над цим жартують”, – написав Василь Боярчук.

“А тих, хто смітить у поїздах благодарочки називають сорянами”, – написав Юрій Іщенко.

“Сендвіч в сладость да дорожка в радость”, – іронічно прокоментував фото Денис Антипов.



Читайте також:  Патрульні припинили масову бійку біля центрального вокзалу

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.