facebook

ВАЖЛИВО!Як не має поводитись чоловік на першому побаченні

Експерти порталу онлайн-знайомств match.com опитали своїх користувачок та виявили, як повинен виглядати та поводити себе чоловік на першому побаченні для того, щоб воно закінчилось ґрандіозним фіаско.

Ласкаво просимо! П’ятірка правил вічного самітника.

“Залипай” у телефоні

75% потенційних партнерок негативно сприймають чоловіків, які не можуть відволіктися від смартфона. Причина проста: жінка відчуває себе менш цікавою, ніж гаджет, а її таке не влаштовує.

Нагадуй “гопника”


Твої слова та їхню подачу оцінюють мінімум дев’ять жінок із десяти. Все просто: вони бачать в тобі потенційного батька своїх дітей, або ж ні. Друге стосується тих, хто просто не вміє слідкувати за своїм язиком.

“Морозся”

84% дівчат прагнуть бачити перед собою впевненого чоловіка. Не потрібно кремпуватися та соромитися. Покажи, що в тебе є смак, і що ти цікавий співрозмовник. Другого шансу може не бути.

Ніколи (!) не чисть зуби

81% красунь воліє заглядати “коню в зуби”. Це пояснюється тим, що недоглянута ротова порожнина може свідчити про проблеми з фінансами. Все просто.

Одягай що-небудь

Сім із десяти жінок будуть зустрічати тебе по одягу. Неакуратна стрижка, пом’ята сорочка зі старшого брата та брудні кросівки. Браво! Можеш вважати, що це було перше й останнє ваше побачення.

Читайте також:  Як часто ми чуєм ці фрази... Чоловічі фрази, які викривають зраду

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.