facebook

На Львівщині дитину годували з собачої миски (відео)

Непотрібне майбутнє! Спробувати вперше м’ясо – лише в п’ять рочків, замість тарілки мати собачу миску, спати – серед недопалків. Все це – життя маленької дитини. Думаєте, не у нас?! Ні, помиляєтеся. І такий жах – за живих і здорових батьків!

На Львівщині 5-тирічний хлопчик ледь не помер у нелюдських умовах, але від його проблем відверталися всі: починаючи від матері з батьком, і закінчуючи місцевою владаю. Це варто побачити. Аби – не повторювалося.

У свої лише п’ять Ігорчик зазнав життєвих прикрощів більше за будь-якого дорослого. Спить – у недопалках, їсть – що бог пошле, а його тарілка – брудніша за собачу миску. У хаті температура цієї зими мінусова, а щілини у стінах батьки законопатити навіть не збираються

Батьки Ігорчика своєю убогістю не дивують: типові селяни без роботи та принципів. 36-річний батько й не приховує від соціальних служб: те, що син мерзне та голодує, для нього – не проблема. Горе – коли горілки у чарці нема.

Ігор – четверта дитина у сім’ї. Троє вже у дитячому будинку, і в селі про нелюдське життя маленького Ігоря добре знають. Сільський голова ревно критикує батьків, бо усі 5 років був у курсі, куди вони дівали дитячі гроші



Читайте також:  Сусіди почули крики сестричок: на гойдалці повісився 9-річний хлопчик з багатодітної родини

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.