facebook

Оприлюднені подробиці стмертельного лобового зіткнення за участі тягача. ФОТО+ВІДЕО

Як повідомляли «Вікна», минулої ночі 34-річний водій автомобіля «Mercedes-Benz» виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив зіткнення із передньою частиною сідлового тягача марки «DAF» у складі із напівпричепом бортовим.«Schwarzmuller».

В автівці перебували 19-річний та 32-річний пасажири —  жителі села Княжолука Долинського району, інформують «Вікна» з посиланням на у правління з питань цивільного захисту Івано-Франківської ОДА.
Аварія сталася на трасі Стрий-Мамалига в місті Долина на Яворівському повороті.
Внаслідок зіткнення зазначених транспортних засобів пасажир автомобіля «Mercedes-Benz» молодший пасажир, який їхав на передньому сидінні, отримав тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, з переломами кісток основи та склепіння черепа, забою головного мозку, набряку речовини головного мозку, мозкової коми третього ступеня, перелому стегнової кістки справа, травматичного шоку третього ступеня. Лікарям не вдалося врятувати юнака: через три години  від отриманих в результаті ДТП травм він помер.
Інший пасажир  з тілесними ушкодженнями у вигляді закритої черепно-мозкової травми,  забою головного мозку важкого ступеня,  мозкової коми третього ступеня, множинних переломів  кісток лицевого черепа, множинних рваних ран обличчя, травматичний шок третього  ступеня, з місця пригоди був госпіталізований в Долинську ЦРЛ, де перебуває на стаціонарному лікуванні.
Водій автомобіля марки «Mercedes-Benz» в результаті ДТП з тілесними ушкодженнями у вигляді: політравми, закритої черепно-мозкової травми, забою головного мозку, тупої травми живота, розриву печінки, відкритого перелому обох кісток правого передпліччя, перелому стегнової кістки справа, вивиху лівого стегна, перелому лівого наколінника, травматичного шоку другого ступеню, автомобілем ШМД з місця пригоди був госпіталізований в Долинську ЦРЛ, де перебуває на стаціонарному лікуванні.



Читайте також:  У Долині шквальний вітер зірвав дах зі школи-інтернату

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.