facebook

“Ніщеброди!” Київська суддя з підмогою влаштувала поліцейським розбірки на дорозі: опубліковано відео

У Києві поліцейські затримали суддю Солом’янського суду Вікторію Кицюк, яка порушила правила дорожнього руху і влаштувала розбірки з патрульними.

Про це на своїй сторінці в соцмережі Facebook написав начальник департаменту патрульної служби МВС Євген Жуков, відомий як Позивний Маршал.

Він розповів, що автомобіль з суддею зупинився посеред вузької вулиці і тим самим заблокував рух в обидві сторони. Серед автомобілів, що опинилися в заторі, був патруль поліції.

За словами Жукова, спочатку суддю Кицюк просили просто перепарковаться автомобіль.

“В той же час включився режим” дурник “- я не я, машина не моя, я не водій, я” пашол “, чоловік приїде і т.д. Все це супроводжувалося дзвінками в Генеральну прокуратуру. Власне, звідти і почалися дзвінки в управління патрульної поліції: “Че там, так як !?” – написав він.

У підсумку після неодноразових прохань пред’явити документи патрульні затримали суддю.

“Свята Вікторія” була затримана. Приїхав бухой “друг” і далеко від нього не відстала подруга (напевно, теж суддя). Ну, там на відео є: “ніщеброд, ви за 8 тисяч готові маму продати”. Ось так ось думає вища каста суддів про патрульного поліцейського “, – підкреслив начальник департаменту патрульної служби МВС.

Він оприлюднив відео з місця правопорушення.

Жуков повідомив, що патрульні, які затримували суддю, можуть понести кримінальну відповідальність за перевищення.

“Я навіть боюся уявити, що судити їх буде ця шикарна дама, яка так смачно курить цигарку (на відео). Важко, але я не збираюся пускати хлопців під прес. Дуже хотілося, б щоб ця інформація дійшла до президента. З такими” законослухняними “суддями ми багато чого досягнемо! Але ж потрібно було всього лише перепарковаться автомобіль і показати хоч якісь документи!” – Підкреслив начальник департаменту патрульної служби МВС.

Читайте також:  У Тернополі мати лишила дітей на голодну смерть і пішла святкувати Великдень (фото)

У свою чергу суддя Вікторія Кицюк на своїй сторінці в соцмережі Facebook категорично заперечує свою провину і звинувачує поліцейських в некомпетентності.

“Так в чому полягає правопорушення, яке, на думку людей в чорному, мало місце бути”, – написала Кицюк, опублікувавши відео свого спілкування з поліцейськими.

Суддя вимагала, щоб поліція оприлюднила повний запис з реєстратора копів без нарізки.

“Мало” влаштуватися “на роботу в поліцію, треба ще мати можливість користуватися тим, що на плечах”, – написала Кицюк.





Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.