facebook

У Франківську близько сотні осіб прийшли на зустріч з акторами серіалу “Танька і Володька” (фото)

25 лютого, до Івано-Франківська на автограф-сесію завітали актори популярного серіалу «Танька і Володька», який виходить на каналі ТЕТ.
Відомі актори



Тарас Стадницький (Володька)
та Тетяна Песик (Танька) провели зустріч із шанувальниками.

Близько сотні франківців тіснилися у холі Фортечної галереї “Бастіон”. Серед них і дорослі, а ще більше дітей прийшли зустрітися зі своїми кумирами.

Для початку ведучий каналу ТЕТ Роман Міщеряков з учасником шоу ОоН та “Голос країни-7”, кубинцем Рігобертом Мустеліергом, який обрав відому франківчанку Тіну Кароль за тренера, розіграли серед присутніх призи. Той, хто правильно відповів на запитання, або ж розповів улюблену фразу конкретного героя отримали блокноти з автографами головних героїв “Країни У”.

Відтак присутні франківці гучними оплесками зустріли відомих акторів і мали можливість з ними поспілкуватися. Здебільшого діти цікавились : “чому Володька п’є самогон?”, “Чому Танька сварить Володьку? “, “Які в акторів улюблені місця на Прикарпатті?”, “Де живуть герої серіалу?” та інше.

Під час спілкування з публікою актори анонсували, що у квітні стартує новий містично-комедійний серіал “Готель Галіція”.
Також найбільш віддані фанати «Таньки і Володьки» могли передати свої плакати з улюбленими героями й отримати подарунки. Насамкінець всі учасники автограф-сесії мали можливість сфотографуватися з героями серіалу.

Читайте також:  У МВС показали мобільний госпіталь для хворих COVID-19 в Івано-Франківській області

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.