facebook

Порошенко: Збройні сили зможуть дати відсіч агресору, незважаючи на перемир’я

Збройні сили жорстко дотримуються режиму припинення вогню, але в разі його порушення зможуть дати відповідь агресорові, наголосив Порошенко.



1426265408-6250

Президент України Петро Порошенко заявляє, що, незважаючи на перемир’я, Збройні сили мають бути готові дати відсіч.

Про це він сказав у навчальному центрі Національної гвардії у Київській області.

“Незважаючи на перемир’я, на те, що Збройні сили, виконуючи мій наказ, жорстко дотримуються режиму припинення вогню, у випадку його порушення нам є чим дати відповідь агресору”, – сказав Порошенко.

За словами президента, український оборонпром на сьогодні перейшов на тризмінну роботу і швидко нарощує бойову потужність України.

“Ми наголошуємо на тому, що танками і БТРами ми б’ємо по безробіттю, і тисячі нових робочих місць, які були створені на оборонних підприємствах, це є наш внесок у відновлення промислового потенціалу України”, – сказав Порошенко.

Як сказав президент, новий гранатомет української розробки, який сьогодні на полігоні випробував начальник Генерального штабу ЗСУ Віктор Муженко, має вдвічі більшу точність і дальність та розрахований на різні типи боєприпасів.

Порошенко також зазначив, що четверта хвиля мобілізації завершує перший етап навчання, і призвані військовослужбовці переходять до заміни підрозділів, що демобілізуються.

“Формується перша черга резерву, і головне, що ми сьогодні бачили, – в основному продукцію українського оборонпрому, який поставляє у війська сучасні види озброєння. Точність та надійність – це сьогодні те, що характеризує українську бойову техніку”, – сказав президент.

За словами Порошенка, іноземні зразки озброєння надходили і будуть надходити до українських військових.

“Ми наверстуємо те, чим 23 роки не займалася держава, відновлюємо те, що 23 роки руйнувалося”, – сказав Порошенко.

джерело http://www.unian.ua/war/1063697-poroshenko-zbroyni-sili-zmojut-dati-vidsich-agresoru-nezvajayuchi-na-peremirya.html

Читайте також:  Український артист, який боровся з "тітушками", влаштувався в Росії

Шукайте деталі в групі Facebook