facebook

В Івано-Франківську посеред вулиці затримали крадіїв, котрі украли 40 тисяч гривень

Напротязі двох останніх місяців у Калуші невідомі вчиняли серію крадіжок та грабежів.

Над розкриттям порушників посилено працювали правоохоронці району та оперативні працівники управління карного розшуку ГУНП в області, повідомляє Франик посилаючись на сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

Відомо, що 24 грудня, біля 22 години  на одній із вулиць Калуша із автомобіля «Тойота», залишеного у дворі будинку, зловмисник викрав жіночу сумку, в якій було 40 тисяч гривень, дороговартісний мобільний телефон та інші особисті речі потерпілої.

На днях правоохоронці натрапили на слід зловмисників. Як виявилося, крадії після того, як вчинили крадіжку, то винайняли таксі та вирушили з Калуша до обласного центру.



Пізніше, в Івано-Франківську в мікрорайоні Пасічна поліціанти зупинили машину та затримали одного із фігурантів злочину. Порушником є житель Калуша, якого раніше судили за вчинення майнових злочинів.

Наразі зловмисник затриманий у порядку ст.208 КПК України та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про оголошення йому підозри у вчиненні злочину та обрання міри запобіжного заходу.

Згодом, як повідомили, оперативники затримали іще двох його спільників. Вони підозрюються у причетності до серії грабунків та крадіжок мобільних телефонів, золотих виробів, грошей, банківських карток та інших речей.

Зараз щодо них проводяться слідчі дії та будуть прийняті подальші процесуальні рішення.

Розпочато та проводиться досудове розслідування.

Читайте також:  Прикарпатця, який шість років не платив аліменти, покарав суд

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.