facebook

Італійський кондитер переїхав до Коломиї і відкрив своє кафе (ФОТО)

Цієї весни коломийське кафе-кондитерська «У Карміна» відзначить свою першу річницю.

Власниками закладу є українсько-італійське подружжя, а кондитером тут працює італієць Карміне Ді Костанцо. Карміне – родом з Неаполя, де колись працювала коломиянка Надії. Там вони познайомилися, одружилися, тепер виховують двох дітей – хлопчика



Франческо
та дівчинку Луїзу.

Вперше на Україну Карміне приїхав на весілля до двоюрідної сестри дружини і, як пригадує пані Надія, тут йому дуже сподобалася, негативу не було взагалі. Згодом сім’я вирішила переїхати до Коломиї і розпочати тут власну справу – відкрити кафе з італійською випічкою, десертами, піцою і, звісно, італійською кавою.

Розташований заклад у середмісті Коломиї – на Вічевому Майдані, неподалік Коломийського драмтеатру.

Тут широкий асортимент різноманітних ласощів: суфле, муси, паннакотта, тірамісу, традиційна ромова баба (наголос на друге а), круасани з кількома видами начинки та італійська піца.

Особливе у закладі і морозиво – італійською «джелатто», домашнього виробництва і приготоване за рецептурою з Неаполя.

«Праця кондитера нелегка – буває з 7.00 до 22.00 працюю на кухні. Особливий нюанс – це інгредієнти, а в Україні відрізняється навіть мука, тому для приготування деяких десертів я замовляю італійські продукти, і муку також», – розповідає Карміне.

Але на запитання журналістів «Дзеркала Коломиї», чи не хоче італієць повернутися на Батьківщину, Карміне відповів, що поїде туди хіба що на відпочинок.

Особливо багато відвідувачів є у вихідні, тому тут планують розширювати і поновлювати меню, а саме – хочуть запустити італійську кухню. Тож у закладі можна буде скуштувати справжню італійську лазанью чи пасту з оригінальним соусом.

«Ми задоволені, як працює заклад, проте хочемо, щоб не дуже обкладали податками, тоді можна буде працювати ще краще», – розповідає пані Надія.

Читайте також:  На Прикарпатті контрактника, який на два місяці залишив військову частину, засудили на три роки

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.