facebook

Виявлені поблизу Донецького аеропорту людські рештки продовжують лежати на узбіччі – ОБСЄ

Спеціальна моніторингова місія Організації з безпеки та співробітництва в Європі заявляє, що виявлені поблизу Донецького аеропорту людські останки продовжують залишатись на узбіччі дороги.



1424980831-7620

Про це йдеться у звіті місії за 2 квітня, опублікованому сьогодні.

Спостерігачі під час чергової поїздки в район розташування Донецького аеропорту знову оглянули невстановлене тіло особи, яке розклалося, про що вже повідомлялося раніше. За словами представників ОБСЄ, ці людські останки не були вивезені звідти.

Також місія оцінила, що ситуація навколо аеропорту була спокійною, але невдовзі після того, як вона почала покидати даний район, о 13.25 було чути звук від 15 вихідних і вхідних пострілів, співставних з мінометним та артилерійським вогнем, що сталося в межах району Донецького аеропорту.

У звіті за 29 березня місія повідомила, що виявила в районі Донецького аеропорту людські останки в неідентифікованій військовій формі. Ці останки лежали на узбіччі дороги.

Тоді ж представники місії ОБСЄ відвідали найближчий офіс Спільного центру з контролю та координації за дотриманням режиму припинення вогню, щоб поінформувати працівників центру про виявлені останки.

Джерело http://www.unian.ua/war/1063479-viyavleni-poblizu-donetskogo-aeroportu-lyudski-reshtki-prodovjuyut-lejati-na-uzbichchi-obse.html

Читайте також:  У Долині бійцям АТО встановлять пам'ятний знак та відкриють меморіальну дошку

Шукайте деталі в групі Facebook