facebook

Регулярний секс: що відбувається з вашим організмом

Сьогодні ми розповімо тобі про результати деяких наукових досліджень, які доводять, що частий секс корисний для нашого здоров’я!

Секс двічі на тиждень – і ти здоровий! А якщо це стається частіше? Як впливає частота сексу на наш організм і чи є від чого якісь небезпеки?

Оргазм в день замінює похід до лікаря


Національна служба охорони здоров’я Великобританії повідомила, що регулярний секс благотворно позначається на здоров’ї, а всього один оргазм на день може замінити похід до лікаря!

Оргазм стимулює роботу мозку

Заняття любов’ю благотворно позначається і на роботі мозку. Результати МРТ свідчать, що під час оргазму обидві половини мозку отримують інтенсивне стимулювання. Крім того, секс підсилює приплив крові до усіх відділів мозку і набагато корисніший, ніж розгадування кросвордів!

 

Ефект кокаїну

Нейробіолог Девід Лінден провів масштабне дослідження і довів, що секс викликає залежність! Під час оргазму відбувається викид дофаміну, який викликає у людини відчуття насолоди. А після цього непереборно хочеться відчувати таку насолоду знову.

Любов після оргазму

Крім того, згаданий вище Девід Лінден стверджує, що саме оргазм дозволяє випробувати відчуття закоханості. Це відбувається завдяки гормону окситоцину, який виробляється в момент досягнення найвищої точки сексуального задоволення. До речі, якщо людина буде отримувати окситоцин як назальний спрей, то стане більш ласкавою і довірливою.

Читайте також:  Виявляється Україна має ще один півострів: місце, про яке ви не знали раніше

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.