facebook

На Прикарпатті водій маршрутки вкрав у пасажира мобільник

До Рожнятівського відділення поліції із заявою про крадіжку звернувся житель райцентру. Чоловік розповів про те, що виявив відсутність мобільного телефону, вартістю понад 3 500 гривень.

В ході досудового розслідування правоохоронцями було встановлено, що потерпілий їхав додому в маршрутному таксі. Вийшовши з автомобіля, пасажир виявив відсутність свого мобільного пристрою. Проведеними розшуковими заходами правоохоронці встановили особу причетну до вказаного злочину.

Ним виявився 27-річний рожнятівець. У нього правоохоронці знайшли та вилучили речовий доказ – викрадений мобільний та пізніше повернуть заявникові. З цього приводу потерпілий пояснив, що звертався до перевізника, розшукуючи коштовний телефон, але той запевнив, що не знаходив його. Проте, як було встановлено, користувався ним поки не був викритий поліцейськими.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Читайте також:  У Франківську водій вигнав з маршрутки школяра і прищемив йому дверима ногу

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.