facebook

Як ловелас “заробляв” на самотніх жіночках

29-річний молодик влаштував “полювання” на самотніх жінок з різних областей України.

Використовував для цього сайт знайомств, пише ЗМІ

Ловелас — громадянин Азербайджану, який уже п’ять років живе в Україні. Чоловік одружений. Саме турботою про дружину він пояснив правоохоронцям свою поведінку. Мовляв, жінка хвора і на лікування потрібні гроші. От і придумав, як їх заробляти.

Чоловікові вдавалося досить швидко зачаровувати нових знайомих. Він сипав компліментами, переконував, що хоче тривалих стосунків, має намір одружитися. Врешті-решт жінка погоджувалася усамітнитися з кавалером на орендованій ним квартирі. Там він пропонував їй спершу прийняти душ. Перед тим як зайти у ванну, жінка знімала золоті прикраси. А що йшла вона на перше побачення, тож одягала все найкраще і найцінніше.

Доки дама милася, кавалер забирав прикраси і зникав. Розчаровані та обурені жінки стали звертатися до поліції. Щоб затримати крадія, співробітники поліції Дніпра зареєструвалися на сайті знайомств та стали чекати, коли зловмисник зробить перший крок для знайомства з привабливою дівчиною. Довго чекати не довелося. Побачивши нову жертву, молодик одразу ж призначив побачення. Та замість дівчини на нього прийшли оперативники.

“Викрадені прикраси він здавав у ломбард у Києві, — каже начальник сектору кримінальної поліції Дніпра Олександр Клешня. — За тиждень шукав нове знайомство і нову жертву. Таким чином йому вдалося ошукати три дівчини тільки в одному районі міста. Проте є всі підстави підозрювати, що чоловік причетний до таких випадків у Києві, Запоріжжі, Чернігові, Харкові та інших містах України. За попередніми підрахунками, молодик викрав коштовностей на суму понад 50 тисяч гривень”.

Читайте також:  Текля сіяла гірку брехню так упевнено, що вже й сама почала вірити своїм словам. Відбила коханого у сестри, та гіркими злізьми умилася

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.