facebook

До 15 квітня в мікрорайоні Каскад з’явиться пішохідний фонтан

Незабаром в Івано-Франківську з’явиться пішохідний фонтан. Мова йде про мікрорайон «Каскад».



Наразі в комунальному підприємстві «Івано-Франківсьководоекотехпром» визначають підрядника, котрий повинен зайнятися проектно-кошторисною документацією, а ще в його обов’язки входитиме авторський нагляд за процесом будівництва.

Як стало відомо, роботу контролюватиме ТОВ «Капітал Інжиніринг». І за умовами складеного договору всі роботи по будівництву повинні тривати до 15 квітня цього року.

Усі замовлені роботи коштуватимуть приблизно 71 тисячу 505 гривень. За ці гроші вибраний підрядник повинен не тільки підготовити проектно-кошторисну документацію на «Нова побудова фонтану у мікрорайоні Каскад міста Івано-Франківськ», а й виконати роботи щодо підготовки проектів та ескізів, він має оцінити витрати, а ще вести пильний контроль будівельних робіт.

Як стало відомо, комунальне підприємство «Івано-Франківськводоекотехпром» провело тендр для того, щоб обрати постачальника для обладнання фонтану. Тоді перемогу здобуло ТОВ «Басейни та технології», що знаходиться у місті Києві.

На обладнання потрібно близько 1, 116 млн. гривень (з ПДВ). Тут проектні та будівельні робити не включені в договір. В обов’язки переможця входить постановка обладнання, монтажні та пусконалагоджувальні роботи.

Нагадаємо, що минулого року міська влада також планувала облаштувати фонтан та відпочинкову зону біля універмагу «Прикарпаття». Все для того аби приборкати пануючий там хаос з вуличною торгівлею.

Тому в Івано-Франківську відбудуться чергові зміни, а все для комфорту людей.

Читайте також:  На франківському ринку працівники "Муніципальної варти" знищили кілька літрів сурогатного алкоголю (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.