facebook

Краще промовчати. Що не можна говорити чоловікові

Є фрази, які категорично не можна говорити коханому чоловікові, коханцеві або прихильнику.
Вони просто терпіти не можуть, коли принижують їх чоловічу гідність та заходять на їхню територію без дозволу.

Я все зроблю сама


Не перетворюй свого коханого чоловіка в безвідповідального мешканця диванного царства. Безперечно, ти можеш упоратися з більшістю побутових проблем, але краще залиш таку можливість йому. Не забувай, що він – твоя опора.

Що у тебе з грошима?
Немає нічого гіршого для чоловіка, ніж ситуації, коли кохана залишає йому на тумбочці гроші на пиво, цигарки та інші дурниці. Звичайно ж, бувають ситуації, коли в коханого не залишилось кишенькових грошей, але не варто на цьому наголошувати.

Де тебе носило?
Ой, ну не треба цією фразою добивати коханого після важкого робочого дня або посиденьок на пиві. Захоче – сам розкаже. Не треба проводити допит та наголошувати на тому, що він щось зробив не так. Не забувай, що стосунки будуються на довірі!

Коханий, а ти мене любиш?
Чоловік, який дійсно кохає свою жінку, обов’язково покаже почуття на практиці. Він буде дзвонити, писати повідомлення протягом дня, обіймати та цілувати при зустрічі, говорити компліменти, допомагати по дому. Запитання про почуття тут зайве, адже одного чудового дня можна почути не дуже приємне “Ні!”

Ти не чоловік!
Бездоганно. Вітаємо! Тепер у тебе є шанси залишитися одною. Можеш вже шукати собі кошеня з притулку. Не забувай, що такі слова, зазвичай, не залишаються без відповіді. Надихай його, показуй, що його допомога необхідна тобі, і що сама ти не впораєшся. Це ж так просто!

Читайте також:  4 нових способи отримати задоволення в ліжку (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.