facebook

Жити набридло,чи що? Зіркою мережі став львівський школяр на висотці Луцька (фото)

Все частіше українські підлітки підкорюють немислимі вершини в надії зробити незабутні селфи.

Серед них виявився і 18-річний житель Львова Роман Шеванов, який виклав в співтовариство “Я люблю Луцьк” знімок з даху 9-поверхівки біля залізничного вокзалу в Луцьку.

Заради вдалого знімка Роман забрався на самий край даху. Фото викликало великий резонанс серед користувачів співтовариства, розділивши їх думки на два “табори”. Одні похвалили хлопця за сміливість, зазначивши красу знімка. Інші засудили хлопця за пошук гострих відчуттів.



 

“Ума палата……жити набридло,чи що? Дурні малолітні.A потім-“дайте хто ск.може,Вася Пупкін в реанімаціі”.I то в кращому щасливому випадку!”, “Заради моді на гарне селфі ризикувати життям??? Хай Бог боронувати.”, “Нехай мамі своїй це фото скине….я думаю вона пролайкаєт його ременем по дупі.”, “Бомбезне фото. Але вкрай небезпечно робити подібні знімки”, – пишуть користувачі мережі.

Це не єдине фото руфинга, викладене на сторінці 18-річного хлопця: його сторінка в соцмережі “ВКонтакте” заповнена і іншими небезпечними знімками.

Варто зазначити, що українські підлітки все частіше забираються, в пошуках гострих відчуттів, на небувалі висоти.

Руфери — сучасна міська субкультура, прихильники якої відвідують дахи різних будівель і споруд. Вони проникають на різні важкодоступні об’єкти і досліджують їх.

Назва “руфери” походить від англійського терміна “roofing”, тобто відвідування дахів будинків (офіційно для цього не призначених).

Читайте також:  В Одесі гойдалка пpoлaмaлa гoлoву молодій жінці: якби мама не встигла, дитину б просто вбилo

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.