facebook

Прикарпатця, котрий на березі Дністра виростив марихуану на 400 тисяч доларів, здала коханка (відео)

В Івано-Франківську відбувся брифінг щодо виявлення та вилучення наркотичних речовин у жителя Городенківщини.

За словами начальника УКР ГУНП в області Романа Чекмарьова



, 8 березня в Городенківське відділення звернулася жінка з повідомленням, що її співмешканець, 49-річний чоловік села Дубка незаконно займається вирощуванням, переробленням та зберіганням наркотиків.

“Була постанова на обшук і вчора у чоловіка вилучили 5 полімерних пляшок з подрібнинеми речовинами схожі на марихуану та коноплю. Вилучили 2 м’ясорубки та 3 закаточні ключі, сита”, – повідомив поліцейський.

Також вилучили 20-літровий бідон з маковою соломкою. У саду в чоловіка знайдено 275 банок з наркотичними речовинами. 3 скляні літрові банки ще 2 літрові і 1 літрові і 115 мл. Кримінальне правопорушенн занесене в досудовий реєстр.

Як встановили правоохоронці, наркотичні рослини чоловік вирощував на березі річки Дністер. Наразі чоловіка розшукують, адже на момент обшуку його не було вдома.

Як зауважив начальник Городенківського відділення поліції, підполковник Сергій Смижук, за попередньою інформацією вилучене оцінено в 400 тисяч доларів США.

“Здивували жахливі умови проживання, кошти, які виручав за наркотики зберігав, але жив скупо. Жінка співжителька розповіла, що чоловік бив її і заставляв їздити за межі області збувати наркотики. Точніше він відправляв її в інше місто, де в неї мали забрати пакунок”, – сказав Сергій Смижук.

Відомо, що раніше чоловік притягувався до кримінальноі відповідальності за крадіжки.

Після всіх експертиз та затримання чоловіка буде вирішуватись і доля жінки, яка фактично була кур’єром. Санкція інкримінованої статті передбачає від 8 до 15 років позбавлення волі.

 

Читайте також:  Покурив - забув. Вчені розповіли про ризики марихуани для підлітків

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.