facebook

Син Вірастюка розірвав зал і виграв головний приз в шоу “Розсміши коміка діти” (відео)

Десятого березня, на телеканалі “1+1” стартував другий сезон проекту “Розсміши коміка. Діти”. У прем’єрному епізоді візьме участь син найсильнішої людини України Василя Вірастюка –Адам.

13-річний юнак спробує розсмішити та виграти гроші у акторів студії “Квартал 95” Володимира Зеленського та Євгена Кошового. Адам Вірастюк заздалегідь потурбувався про свій успіх на шоу. Син п’ятикратного володаря титулів “Найсильніша людина України” вирішив пригрозити комікам, аби гарантовано забезпечити собі перемогу.

“А ви знаєте, що тато з вами зробить, якщо ви не засмієтеся?” – заявив на сцені гумористичного шоу Адам Вірастюк.

Такі слова змусили Володимира Зеленського і Євгена Кошового шукати компроміс із юним талантом та його батьком. Чи вдасться сину Вірастюка виграти гроші у коміків, дивіться вже сьогодні о 20:20 на “1+1”.

Нагадаємо, у пошуках юних гумористів творча група проекту об’їхала всю Україну. Крім того, кастинг “Розсміши коміка. Діти” проходив і в сусідній Білорусі. У новому сезоні на глядачів чекає безліч сюрпризів і несподіванок. Так, наприклад, один з учасників заради перемоги сватався до доньки Зеленського.



Читайте також:  На злo Могилевській: суддя “Танців з зірками” привів на шоу красуню-дружину (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.