facebook

Секс по дружбі: 10 важливих правил

Правила сексу, які допоможуть тобі не зруйнувати дружбу

Не поспішай відкидати думку про те, що твій симпатичний друг може виручити в складній ситуації, коли сексу хочеться, але його немає. Це насправді може бути виходом. Але радимо дотримуватися кількох простих правил, щоб уберегти своє (або його) серце від непотрібних хвилювань.

  1. Правильно вибери партнера


З одного боку, це не має бути хлопець, із яким ти би зустрічалася. Ну, знаєш, існують такі хлопці. Обговорювати з ними особливо нічого, з батьками знайомити якось дивно, та й просто не тягне. З іншого боку, справжній найкращий друг – теж погана кандидатура. Надто вже великий ризик втратити споріднену душу. Ну і звичайно, уникай хлопців, які мають подружку чи дружину.

  1. Не обдурюй себе

Ти мусиш розуміти, що навіть якщо зовсім не сприймаєш цього хлопця як бойфренда, в той момент, коли ви почнете цілуватися, у вас обох почне виділятися окситоцин, який змусить емоції вирувати. Це наша хімія. Хтось із вас може захотіти більшого. Ти маєш бути до цього готовою.

  1. Не ходіть на побачення

А також не цілуйтеся і не обіймайтеся без необхідності. Ви і так маєте потужний стимул бажати все ускладнити. Не треба цьому ще й допомагати.

  1. Не шукай приводів зустрітися або нагадати про себе

Не треба цих повідомлень із запитаннями про те, як пройшов день. Не лізь у його життя, не розпитуй про його проблеми, не намагайся його зацікавити своїм глибоким внутрішнім світом. Це просто секс. І для всіх буде краще, якщо ваші контакти будуть суто функціональними.

  1. Не ревнуй

Котлети окремо, мухи окремо: це не стосунки, це секс по дружбі. Ти не маєш жодних прав на цього чоловіка, він тобі нічого не обіцяв і нічого не винен. Якщо ти не можеш контролювати це почуття, варто зупинитися.

  1. Будь відкрита для нових стосунків

Існує такий жарт, що тимчасове – це найпостійніше. Не треба так! Не думай, що якщо ти маєш із ким спати, то можна розслабитися і перестати шукати справжньої близькості з усіма витікаючими. Те, що тобі потрібен тільки секс і не потрібні ніякі додаткові труднощі – ілюзія і самообман. Тримай у голові, що друг для сексу – це тимчасові заходи, і не перетворюй їх на постійний статус.

  1. Не поспішай відмовлятися від сексу по дружбі, якщо зустріла іншого чоловіка

Ти ніколи не знаєш, як все обернеться. А ось те, що ми, дівчатка, схильні вигадувати, додумувати і будувати довгострокові плани на майбутнє на порожньому місці – це факт. Не думай, що ти мусиш бути вірною, якщо тебе про це ще не попросили.

  1. Будь із ним чесною

Якщо ти раптом стала відчувати, що ситуація виходить з-під контролю і ти більше не в змозі стримувати свої почуття, чесно йому про це розкажи. Ваше рішення про те, що робити далі, має бути спільним.

  1. Розривай цей зв’язок через три місяці. Або не рви

За цей час ти маєш уже зрозуміти, що робити зі своїм особистим життям. Чи бажаєш ти розвивати стосунки зі своїм другом, виводити їх на новий рівень? Чи взаємне твоє бажання? Або, може, варто, нарешті, знайти собі постійного бойфренда? У кожному разі, три місяці – це максимальний період для простих стосунків. Далі все буде тільки ускладнюватися.

  1. Пам’ятай про те, як це закінчиться

Нещодавно ти і уявити собі такого не могла, що будеш о першій ночі сидіти на кухні і розмазувати туш по щоках. І через кого! Того, про кого раніше і не думала. Так уже ми влаштовані. Змирися з втратою заздалегідь. А якщо вже довелося плакати, то не розтягуй це задоволення.

Читайте також:  У Тернополі помер 30-літній викладач

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.