facebook

В соцмережі показали жахіття Калуської дитячої поліклініки (фото)

Матері Калуша обурені жахливим станом дитячої поліклініки. Про це повідомляють у соцмережі Фейсбук:

“Дай, Боже, всім здоров’ я і збав від болячок, а особливо, якщо це у нас ( чи то у нас в місті, чи то у нас в країні).
Була нині в дитячій поліклініці…. Діти – наші квіти, діти наше майбутнє! Що точно? А чого ж про маленьких пацієнтів не дбають? Цікаво коли був останній ремонт…. Питання риторичне) Ну та ладно…

Нам до лора тре було… Черга на весь коридор. Лавок на всіх не вистачає, то діти посідали на куртки прямо на підлогу. Дві жінки в черзі чуть не побились- не могли визначитись, хто перший зайняв чергу. Хлопчик Леся Косецька-лесів зімлів, люди вчинили бунт. Покликала завідуючого. Чемно спробував всіх заспокоїти, пояснив, що лор один і що кожного разу подається заявка, але спеціалістів нема…., тому вибачте, терпіть..
Одним словом через 2 години 15 хв.стояння в черзі ми із діагнозом гострий бронхіт, гострий отит та температурою 39,2 вийшли на свіже повітря! Алилуя!

Питання до знатоків… А доки терпіти? Діти в черзі хворі та здорові разом, лікар, яка від втоми багрова і, яка мала б приймати до 11.00, але чемно приймає до обіду? І катакомби кругом…Коли ми зайшли , Захарове перше питання: “Тут живуть прівідєнія?”
Куди стукати, кого кликати, ДОКИ ТЕРПІТИ?!” Написала із відчаєм Zamay Alla у спільноті Я люблю Калуш.



Читайте також:  16-річний прикарпатець вкрав у товариша 13 тисяч гривень

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.