facebook

“Він обіцяв дітям відпущення гріхів”, – пастор-педофіл вчинив наругу над 13 дівчатами

В Маріуполі Апеляційний суд Донецької області виніс остаточний вирок пастору-педофілу 65-річному Миколі Іващенку. Він отримав 13 років в’язниці. За даними слідства, пастор розбестив 13 неповнолітніх дівчат та примусив їх до статевого акту.



Про це повідомляє прес-служба обласної прокуратури.

“Надано достатньо доказів провини 65-річного громадянина, який з 1996 по 2012 роки був єпископом неканонічної церкви в місті Маріуполі. Починаючи з 1999 по 2012 рік він розбещував і насильно вступав у статевий зв’язок природним і неприродним способами з малолітніми та неповнолітніми дівчатами, які відвідували цю церкву. За це він обіцяв дітям відпущення місті гріхів”, – йдеться в повідомленні.

Протягом трьох днів процесуальні документи будуть передані в суд першої інстанції, після чого поліція отримає розпорядження про арешт засудженого і його етапування до місця відбування покарання. Про це повідомив державний обвинувач по справі Олександр Заїка, передають “Маріупольські новини”.

Обвинувачений і представники його захисту в суд не з’явилися. За інформацією свідків, Микола Іващенко продовжував свою діяльність в якості пастора до теперішнього часу, незважаючи на винесення вироку в першій інстанції. Його прихожанами є понад 100 маріупольців. Сам пастор має інвалідність — він не має однієї ноги та прикутий до візка. Протягом 5 років, поки тривало слідство, був на свободі, оскільки справу кілька разів повертали на дорозслідування.

Читайте також:  Самоізоляція по-українськи: на Тернопільщині заробітчани повернулися з Італії та влаштували гульбан

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.