facebook

У Франківську евакуатор не зміг забрати автомобіль, який припаркував на тротуарі

16 березня, в Івано-Франківську намагалися прибрати автомобіль марки Volswagen Touareg, що припаркувався неправильно.



Про евакуацію повідомив Гаран Захар у соцмережі. Однак він каже, що в першу чергу є думка, що поліція забирає за паркування у недозволеному місці. А ще каже, могло бути і таке, що, він поламався тому викликав собі евакуатор, також і копів аби можливо супроводжували їх, повідомляє Франик.

Згодом стало відомо подробиці події. Як кажуть у патрульній поліції ІванФранківська, патрульні змушені були забрати автівку, оскільки вона була припаркована так, що частково заблокувала в’зд у пологовий будинок на вулиці Сахарова.

Один евакуатор не завантажив машину собі на платформу, не зміг. Тому замість поїхав CITROEN Jumpy, який також блокував в’їзд.

Та позашляховик залишився на місці. Цю ситуацію пояснив пре-секретар патрульної поліції Івано-Франківська. Каже, що не зміг Таурег витягнути на платформу, тому там поїхав інший автомобіль.

Проте, як виявилось Гаран Захар зарано радів, адже авто залишилось на місці.

Як пояснив прес-секретар патрульної поліції Микола Гурак водій евакуатора запевнив, що не може Таурег витягнути на платформу. Тож спроба евакуації не вдалася, а поїхав на евакуаторі інший автомобіль.

На пояснення поліції франківці відреагували жартуючи, що великі буси евакуатор забирає, а Таурег не зміг.

Читайте також:  Зірковий франківець з дружиною заспівали коляду та привітали з Різдвом з екзотичного Маврикію

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.