facebook

Наливайченко: якщо Симоненко не прийде на допит, то його туди приведуть

“У понеділок він буде допитаний. Якщо він не з’явиться, то буде доставлений на допит у понеділок”, – сказав Наливайченко.



1390900657-8908

Голова СБУ Валентин Наливайченко наголошує, що в понеділок, 6 квітня, лідер КПУ Петро Симоненко має прийти на допит в СБУ, а якщо не прийде, до нього застосують привід.

Про це він заявив журналістам у навчальному центрі Національної гвардії.

“У понеділок він буде допитаний. Якщо він не з’явиться, то буде доставлений на допит у понеділок”, – сказав Наливайченко.

1 квітня прес-секретар СБУ Олена Гітлянська поінформувала, що Служба безпеки України викликає Симоненка 2 квітня на допит для перевірки обставин його перебування на з’їзді Комуністичної партії РФ у Москві. “При цьому досліджуються його публічні виступи та коментарі російським телеканалам, зокрема “Росії-2″ 28 березня, щодо наявності в його словах закликів до скоєння злочинів проти основ національної безпеки України”, – сказала Гітлянська.

Симоненко погодився з’явитися 6 квітня на допит до СБУ 2 квітня Гітлянська повідомила, що допит Симоненка не відбудеться через те, що він не отримав повістку і всіляко уникає спілкування із співробітниками служби.

Того ж дня начальник Головного слідчого управління СБУ Василь Вовк заявив, що Симоненко погодився прийти на допит в СБУ в понеділок, 6 квітня, на 10.00.

джерело http://www.unian.ua/politics/1063716-nalivaychenko-yakscho-simonenko-ne-priyde-na-dopit-to-yogo-tudi-privedut.html

Читайте також:  Ви вже знаєте, як можна “прогавити” свою субсидію? Нові правила доводять до істерики

Шукайте деталі в групі Facebook