facebook

Бойовики обстріляли Піски, Опитне та Гранітне

З 18:00 години вечора до півночі ситуація у зоні АТО залишалася неспокійною: за цей час зафіксовано 14 випадків порушень бойовиками режиму припинення вогню

a241845660658f3df6e430e30b12a68f1421132169


Про це передає прес-центр АТО.

“Найбільша активність ворога фіксується поблизу Донецька. О 19.55 ворог обстріляв із мінометів позиції наших військ в районі селища Гранітне. О 20.35 – опорні пункти в районі населених пунктів Піски та Опитне”, – йдеться у повідомленні.

Окрім того, за даними прес-центру, вздовж лінії розмежування на Донеччині бойовики зі стрілецької зброї і гранатометів обстріляли позиції військових поблизу Майорська, Мар’їнки, Опитного та Авдіївки.

На Луганщині найбільша активність противника спостерігалася в районі селища Сокольники, де позиції українських бійців було обстріляно 5 разів зі стрілецької зброї та один раз – із мінометів.

У прес-центрі також наголошують, що противник здійснював повітряну розвідку із застосуванням 4 безпілотних літальних апаратів.

Здебільшого в ході збройних провокацій терористи використовували стрілецьку зброю. Окрім того, бойовики неодноразово відкривали мінометний вогонь, а також вогонь із бронетехніки.

Нагадаємо: вчора, 4 квітня, терористи обстріляли Донецьк із мінометів і танка.

джерело http://espreso.tv/news/2015/04/05/boyovyky_obstrilyaly_pisky__opytne_ta_hranitne

Читайте також:  Вчора ввечері бойовики 20 разів порушили режим тиші – прес-центр АТО

Шукайте деталі в групі Facebook