facebook

Жінка не займалася сексом рік заради експерименту

«У мене не було сексу цілий рік, і ось що я зрозуміла»

«Мені довелося боротися з непереборним сексуальним бажанням, щоб довести свою думку», передає Ukr.Media.\

Все почалося в середині 2015 року. Вона познайомилася в Інтернеті з хлопцем, зав’язалося спілкування, але незабаром вона зрозуміла, що він зовсім недавно розлучився з дівчиною і не шукає серйозних стосунків.

«Замість того, щоб змиритися з цим і дозволити йому піти, я зробила вигляд, що мене все влаштовує, тому що хімія між нами була дуже сильною», – пояснює Бруна Нессиф.

«Я продовжувала говорити собі, що мені подобається секс з хлопцем, який не хоче бути моїм хлопцем. Нічого страшного, що він спілкується з іншими жінками. Здорово, що у нас секс і нічого більше. Але нічого з цього не було правдою.

Я не могла довго зберігати обличчя в нашій ситуації, і мій Казанова став каталізатором серйозних змін у способі життя. Я втомилася розігрувати один і той же сценарій з різними хлопцями: я мирилася, що вони не можуть дати мені те, чого я хочу, ми перетворювали наші відносини в платонічну дружбу, і я починала внутрішні самокопання. Я хотіла зрозуміти, чому моя поведінка ніколи не відповідає моїм справжнім бажанням.

Був це мій перший хлопець, обдурив мене, тому що я боялася втратити цноту, або просто той факт, що моє покоління розглядає секс як засіб досягнення мети, а не як привілей, але мене чомусь переконали, що займатися сексом необхідно, якщо хочеш роздобути хлопця. А якщо я цього не зроблю, то – пуф! – і він зникне, і це буде моя вина. Сумно!

Читайте також:  Займатись сексом і пити алкоголь: “слуга народу” поділилася методами боротьби з коронавірусом

Щоб перевірити цю думку, я вирішила, що буду утримуватися від випадкового сексу. Буду відмовлятися до тих пір, поки хлопець не змусить мене відчути себе як мінімум богинею. І більше ніяких переживань про інших жінок, тому що правильна людина ясно дасть зрозуміти, що я його єдина. Бум. Залишилося тільки знайти цього хлопця.

Перші кілька місяців мене розпирало від гордості. Я відчувала, що, нарешті, відновила свої сили і ніхто не може збити мене зі шляху. Але через півроку утримання перший ентузіазм почав танути. Я засумнівалася у своєму експерименту і подумувала викинути білий прапор. На одному плечі у мене сидів маленький рогатий диявол і нашіптував: «Хіба все це має значення? Легше, дівчинка!». І я злилася, тому що мені траплялися тільки хлопці, яких я зазвичай називала «тимчасовими». Це розчаровує саме по собі, а тут мені ще доводилося з принципу боротися з сильним сексуальним бажанням.

Деякі подруги намагалися відрадити мене. Для багатьох я була єдиною, і моє рішення добровільно відмовитися від «дикого сексу з незнайомцями» було рівнозначно тому, щоб піддати їх ізоляції. «Фу, Бруна, це просто секс, перестань так думати!», – говорили вони. Я питала себе – а раптом вони мають рацію?

Спокуса була велика, але я не здалася. Я дала собі обіцянку, і не мало значення, чи розуміють оточуючі, навіщо я це роблю.

Через якийсь час гормони трохи заспокоїлися, і бажання стихло. Я виявила, що вже майже рік обходжуся без сексу – і все ще має намір продовжувати. Я знаю, що для деяких навіть тиждень без сексу може здатися серйозним випробуванням, і хоча рік стриманості був непростим, я все ж витримала його. Я ходила на побачення, як зазвичай, але вони нічим не закінчувалися.

Читайте також:  В Неаполі помер 21-річний українець

Тепер я відчуваю змішані почуття. Мені сумно, що за рік я так і не зустріла чоловіка, який би сподобався мені і відповів взаємністю. Чому? Я не вибирала тих або їх відштовхував підхід «старої школи» до сексу, якого я дотримувалася? Не можу сказати. Але пояс цнотливості не підвищує твою цінність в очах хлопців – це я тепер знаю напевно.

Я пішла на цей експеримент, щоб позбавити себе від необхідності лягати в ліжко з чоловіком, щоб зберегти його інтерес до себе, і нагадати собі, що я заслуговую любові, не розсовуючи при цьому ноги. Я залишилася вірна своїм принципам, і тому разом з розчаруванням я відчуваю величезну гордість.

Я хотіла припинити грати за сценаріями, які роблять мене доступною, і я це зробила. Я хотіла дочекатися людину, яка вибере мене з інших причин – і я все ще чекаю його».

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.