facebook

На Прикарпатті взяли під варту інформатора терористичної організації “ЛНР”

У суботу, 18 березня 2017 року, за клопотанням органів досудового розслідування в Івано-Франківську взяли під варту 48-річного мешканця Луганської області, якого підозрюють у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст.258-3 (участь у терористичній групі, організаційне та інше сприяння діяльності терористичної групи), ч. 1 ст. 263 (зберігання бойових припасів та вибухових пристроїв) КК України.


Як повідомив прокурор прокуратури області Андрій Петрів, вказана особа здійснювала збір та передачу інформації з метою створення умов для здійснення обстрілів населених пунктів підконтрольних Україні та підрозділів Збройних сил України під час несення ними служби в зоні проведення АТО.

Крім цього, за місцем свого проживання він зберігав боєприпаси та вибухові пристрої, які в ході проведення обшуку були вилучені співробітниками СБУ в Івано-Франківській області.



На даний час щодо нього обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Процесуальне керівництво у вказаному кримінальному провадженні здійснює прокуратура Івано-Франківської області. Досудове розслідування триває, інформує прес-служба прокуратури Івано-Франківської області.

Слід зауважити, його затримала Івано-Франківська група СБУ в районі АТО. Повідомлення про пересування техніки ЗСУ інформатор передавав своєму куратору в терористичному угрупованні. Внаслідок його діяльності були обстріляні та пошкоджені військові об’єкти.

Читайте також:  У Галичі автобус врізався у будинок

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.