facebook

Що найбільше приваблює жінок у зовнішності чоловіків: ТОП-8 деталей

8 деталей чоловічої зовнішності, які притягують жінок, як магніт!

У кожної жінки є свої переваги в чоловічій зовнішності, які роблять представників сильної статі привабливими в її очах.

Проаналізувавши  інформацію з цього питання і прийшовши до висновку, можна констатувати: у багатьох аспектах смаки у прекрасної половини людства сходяться. І ось 8 найнесподіваніших з них.


Жилаві передпліччя

Перекачані руки здаються жінкам надто неприродними. Зате сильні, жилаві руки на підсвідомому рівні вселяють довіру, адже їх володар напевно умілий чоловік. До того ж на такі руки просто приємно дивитися.

Легка щетина

Численні опитування і дослідження показали, що прекрасну половину людства більше приваблюють чоловіки з легкою рослинністю на обличчі (триденною щетиною), ніж гладко поголені або чоловіки з бородою. З точки зору еволюції, волосся на обличчі є ознакою агресії, саме тому представники сильної статі зі щетиною здаються жінкам більш мужніми: вони бачать в них потенційних мисливців та здобувачів.

Густі брови

Густі брови акцентують увагу на очах і роблять погляд більш відкритим, що психологічно відразу розташовує жінку до більш щирого і довірчого спілкування.

Окуляри

Чоловік в окулярах справляє на жінку враження людини відповідальної і уважної, а погляд через скло здається більш пронизливим і вдумливим. До того ж чоловіки в окулярах можуть здатися прекрасним дамам більш беззахисними або, навпаки, сильними і незалежними. І не варто забувати про те, що окуляри відразу асоціюються з високим рівнем інтелекту.

Шрами

Вчені довели, що шрами на чоловічому обличчі приваблюють жінок. Вони сприймаються як показник сміливості і відваги. Підсвідомо представниці прекрасної статі проектують здатність чоловіка постояти за себе, на його ставлення до супутниці і майбутнього потомства. До того ж, шрами асоціюються з почуттям небезпеки, з якимсь забороненим плодом, який, як відомо, завжди солодший.

Читайте також:  Скільки тепер доведеться платити за п'яне водіння. Інфографіка

Зачіска

За результатами опитування серед відомих жінок-стилістів і модних блогерів з’ясувалося, що найбільш приваблива зачіска – це досить коротке волосся з боків і трохи довше на маківці. Наприклад, як у Райана Рейнольдса і Ченнінга Татума.

Високі вилиці

Британські вчені (так-так, саме вони) провели експеримент, в ході якого попросили піддослідних оцінити обличчя тисячі незнайомців. Виявилося, що люди з високими, яскраво вираженими вилицями здалися їм найбільш надійними. Згідно з іншим дослідженням, любов жінок до високих вилиць у чоловіків послужила поштовхом (але не була єдиною причиною) для еволюції будови щелепи наших далеких предків. Справа в тому, що представниці слабкої статі замість прихильності до чоловіків з іклами, віддали перевагу чоловікам з масивним підборіддям. Так обличчя у чоловіків стали ширше і вони почали втрачати передні ікла.

Живіт

 

2 тис. дівчат попросили відповісти на питання, який живіт виглядає найбільш привабливим. 8% опитаних зійшлися на тому, що кращий варіант – це рельєфний живіт бодібілдера з великою кількістю м’язової маси, 10% проголосували за невеликий «пивний» живіт, а що залишилися 82% віддали перевагу спортивній, підтягнутій, але не перекачаній  фігурі.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.