facebook

Люди ледь не затоптали один одного за дешевий одяг (відео)

Відео, як покупці штурмують один із магазинів вживаного одягу в Рівному, сколихнуло мережу.

Тиснява на вході сталася у день завезення товару. На відео видно, як люди очікують відкриття магазину, а щойно двері відкривають, юрба вривається всередину, дехто спотикається і падає. Чути, як розбивається скляна вітрина.

У соцмережах користувачі обурюються поведінкою покупців, називаючи їх перекупниками, інші – навпаки, співчувають, мовляв – люди не мають грошей на дорогий одяг.

“Господи, який жах! Довели людей до такого приниження!”, – коментує відео Аліна Нимчук.

“Якби ви бачили, хто ходить в ті секонди. Це люди далеко не бідні. Що ж ви будете без тих секондів робити?”, – пише Лілія Лазоришина.

“Років 10 тому в Рівному були соціальні магазини. Цілком пристойний одяг від вітчизняного виробника, за доступними цінами. Тепер від таких магазинів не залишилося й сліду, натомість розширюють мережу секондів. Так держава “дбає” про своїх людей”, – коментує Лілія Момотюк.

Лікарі просять не вдягати дітей віком до року в речі з секонд-хенду. Хімікати, якими обробляють одяг, можуть викликати дерматити. Особливо чутлива до подразника шкіра малюків.

“Одяг обробляють агресивним порошком. Речовинами з хлором. Від них люди отримують дерматити. Найчастіше діти. Не вдягайте в секонд дітей до року. Шкіра малюків дуже чутлива”, – розповідає лікар-дерматолог Валентина Бойчук з Вінниці.



Читайте також:  Арешт або застава на понад 1,3 млн грн: суд призначив запобіжний захід для франківчанки, яка напідпитку збила на BMW трьох людей

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.