facebook

Чоловік впав з обриву під час спроби зробити селфі (відео)

На відео чоловік намагається встати на руки на вершині скелі, але не втримавшись, він падає з обриву.

Повідомляє intermarium з посиланням на segodnya

Китаєць, позуючи на скелі для фото, зірвався з обриву. На перших кадрах видно, як чоловік у жовтих штанях та зеленій сорочці намагається встати на руки на вершині скелі. Після цього він позує на камеру, а потім намагається повиснути на кручі, вхопившись за неї. Не втримавшись, він падає з обриву під перелякані крики свідків.

Як повідомляє китайське видання Chongqing Evening News, житель КНР з прізвищем Ду розповів в інтерв’ю, що в цей день він відправився з друзями на гору Цзитонг в окрузі Ченгмай на сході країни. Він попросив одного з супутників зробити фото, на якому він був би зображений у небезпечній позі. Ду пояснив, що втратив рівновагу, тому зісковзнув на кілька десятків метрів в обрив. На щастя, він відбувся тільки порізами та синцями.

За даними газети, в китайському мікроблозі, на сторінці якого з’явилося це відео, воно отримало вірусну популярність, а сотні користувачів вже кілька днів обговорюють інцидент в коментарях. “Цю фотографію будуть використовувати на його похоронах?”, — запитав один з них. Інші відзначили, що його ризикований вчинок “того не вартий”.

Читайте також:  Ідентифікували тіла усіх загиблих у страшній пожежі в коледжі

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.