facebook

У Франківську молода мама віддала своє життя заради народження дитини(фото)

Учора не стало молодої мами, лікаря, кандидата медичних наук Наталії Зозуляк з Івано-Франківська. Жінка хворіла деякий час і їй рекомендували перервати вагітність, але вона не схотіла. Народивши дитину, вона померла.

Про це повідомив настоятель парафії святих Кирила і Методія Згромадження Воплоченого Слова отець Йосафат Бойко, передають “Вікна”.




“Деякі лікарі колеги радили їй перервати вагітність, щоби лікуватися, але Наталя, як добрий лікар сказала рішуче “я мою малишку не вб’ю”. Так ця історія нагадала мені життя Святої Жанни Берети Молі — італійської лікарки, яка також дала життя своїй донечці і після того померла”. 

Наталя Зозуляк також народила дівчинку — минулого тижня. У вкрай важкому стані вона продовжувала молитися і вірити у спасіння.

“В неділю я був біля неї і вона, будучи дуже ослабленою, молилася і, тримаючи мене за руку, кілька разів повторила вголос “Я хочу спастися”. В часі молитви вона часто робила знак Святого Хреста і казала, що так вона молиться. Після народження дитинки, молода мама відійшла у вічність. Помоліться за душу Наталії, за її батьків — нашу дорогу Зену Василівну та батька Василя, а також за її чоловіка та за божу опіку над двома маленькими діточками, які залишилися без матері, але точно що Матір Небесна їх не залишить”. 

Читайте також:  Мамо, ми живемо не в Італії! Тут треба, щоб столи ломилися, бо ще подумають, що ми біднота

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.