facebook

Фільм жахів та ігнор батьків: на Сумщині школярка пройшла 15 рівнів “Синього кита” (фото)

У місті Глухів Сумської області виявили 12-річну школярку Таню, яка пройшла 15 рівнів смертельної гри “Синій кит”.

Про це повідомляє “Комсомольська правда”.

Зазначається, що про участь дівчинки у смертельній грі стало зрозуміло під час одного зі шкільних оглядів. На її руці помітили порізи.

Таня розповіла, що грає в “Синього кита” з цікавості і не збиралася покінчувати життя самогубством.

“Перше завдання – нікому нічого не розповідати, зберігати все в таємниці. Потім були інші завдання – обмежити спілкування з друзями, подивитися фільм жахів, послухати “важку” музику, поставити “в ігнор” батьків або когось із дорослих… Після п’ятого квесту я настільки включилася в гру, що мені хотілося йти далі, і було цікаво, яким стане наступне завдання”, – передає слова школярки прес-служба поліції Сумської області.

Зазначається, що на 15-му рівні таємничий куратор наказав Тані порізати собі вени, але так, щоб її встигли врятувати.

“Дівчинка усвідомила, що від неї вимагають, і не стала виконувати завдання. Адміністратор гри, не знайшовши підтвердження, перейшов до погроз вбивством. Дівчинка, отримавши кілька таких повідомлень, звичайно, злякалася і видалила свій аккаунт і сторінку з контактів. При цьому вона дуже хвилювалася. Видно і зараз, що заспокоїться не скоро”, – розповіли у поліції.

Водночас мама школярки не знала про те, що її дитина входить до групи ризику. Жінка зазначає, що все одно не відбиратиме планшет у дочки.

Нині поліція в рамках кримінального провадження, відкритого за ознаками ч. 3 ст. 120 (доведення до самогубства), розшукує куратора, який працював із Танею, і з’ясовує всі обставини події.



Читайте також:  "Я хороша мама": жінка, у сумці якої знайшли мертву дитину, розповіла жахливі подробиці

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.