facebook

ЗМІ: У кілера Вороненкова виявили посвідчення учасника бойових дій

Вбивця екс-депутата Державної думи РФ Дениса Вороненкова мав при собі документи учасника бойових дій, повідомили відразу кілька українських ЗМІ з посиланням на свої джерела.

За інформацією співрозмовника Української правди , не виключено, що виявлені документи є підробленими або були видані іншій особі.

У той же час, за інформацією джерела Цензор.НЕТ в правоохоронних органах, злочинець виявився колишнім бійцем Національної гвардії України, його звільнили в запас в серпні 2016 року. “Вибір російських спецслужб виконавця був не випадковим”, – наголосив співрозмовник видання.

Інформацію про посвідчення учасника бойових дій, видане Нацгвардією, підтвердило також джерело РБК-Україна в слідчих органах.

Нагадаємо, 23 березня в центрі Києва, на розі вул. Пушкінської та бул. Шевченка, застрелили екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова. Кілер відкрив стрілянину по Вороненкову, коли той виходив з готелю зі своїм охоронцем. Екс-депутат помер на місці. Зловмисник встиг поранити охоронця, перш ніж отримав кулю у відповідь. Вбивця екс-депутата Держдуми РФ помер у лікарні.

Читайте також:  Кілера, який вбив дитину в центрі Києва, Порошенко нагородив орденом "За мужність". Документ

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.