facebook

У Львові з маршрутки випала вагітна жінка

У Львові з маршрутки випала жінка. Постраждалу доставили до однієї з лікарень Львова із з тілесними ушкодженнями. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

За словами потерпілої, водій маршрутного таксі №13, не зачинивши дверей, виїхав із зупинки, внаслідок чого його пасажирка випала з автобуса.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 23 березня о 9.00 на вулиці Виговського у Львові.

За словами потерпілої, водій маршрутного таксі №13, 59-річний львів’янин, не зачинивши дверей, виїхав із зупинки, внаслідок чого пасажирка автобуса, 30-річна жителька Стрия, випала з громадського транспорту.

Пасажирку з тілесними ушкодженнями «забій правої гомілки, загроза можливості переривання вагітності» доставлено до однієї з лікарень Львова.

Правоохоронці встановлюють обставини ДТП. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом). Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на той самий термін.

Читайте також:  “Дівчино, не сoромтесь мені приємно”: Поліна нe мoгла знати, щo тa зустріч в маршрутці дасть їй нову надію

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.