facebook

Люди живуть пристойно тільки в тих країнах, які не забруднилися в “совку”, де мінімум всілякого комуністичного бидла!

Це покоління старих комуністичних пе



рдунів, які нудьгують за ГУЛАГом. Скучно їм за багатокілометровими чергами і дефіцитом всього чого тільки можна. Ностальгують за ковбасою за 2.20 і самою “великою” державою в світі, яка була настільки “могутня” – що її один п’яниця зміг розчерком пера розвалити.

Це на Заході люди похилого віку на свою пенсію можуть купити кабріолет і з дружиною у вояж по узбережжю пуститися – зупиняючись у недорогих, але затишних готелях на ніч. А у вас що? Дачний сезон, колупання в землі, солені огірочки на зиму?

Це на Заході люди похилого віку залишають бізнес своїм дітям, вмираючи. А ви? Стару бетонну коробку у вигляді хрущовки з квадратами житловими в меншій кількості, ніж в США у людей виділено в підвалі під мотлох?

Це на Заході тут в США я постійно бачу дідусів і бабусь, які прогулюються за ручку – в магазинах одягу. А ви що носите? Свої паскудні совкові плащі, які навіть моль гидує жерти. Я сиджу і розумію – я ніколи в СНД не бачив якусь бабусю з дідусем хоча б під руку. Ви хоч когось любите? У вас часто модно говорити що нинішнє покоління все про*рали.

А по-моєму досить відкрити карту середніх зарплат в Європі – і побачити що благополучно живуть тільки ті країни, які ніколи не забруднилися у вашому совку. Де мінімум всякого роду комуністичного бидла. І відразу стає зрозуміло хто що про*рав. Ну серйозно, що у вас є? Час сидіти на лавочці, лущити насіння і розпускати плітки про сусідів? Бажання дивитися драми в російських новинах і потім на кого попало вихлюпувати свій праведний гнів? Прагнення бурчати, дорікати, поправляти і вчити всіх життя?

Читайте також:  Совкові пси КДБ і ФСБ. Кривавий слід через десятиліття (ДОКУМЕНТ)

Що дійсно сумно? Що в моїй країні, як і парочці таких же сусідніх, що вибралися з цієї дупи – знаходяться люди, які настільки тужать за тими кінченими часами, що готові своєю сумною ностальгією, червоними ганчірками, портретами ублюдка-Сталіна і супер-недоречними коментарями – псувати свято дітям і жінкам, які зустрічають своїх ЖИВИХ батьків і чоловіків, які тільки повернулися з фронту – де вони захищали свою країну точно від таких же, але збройних комуністичних, імперських або попросту проросійських покидьків.

А головне – подивіться на себе, комб*яді. Вашими пиками тепер рясніють націоналістичні російські пабліки, де кажуть, що ви – наочний приклад того, чому у ваше місто повинно прийти російське п’яне бидло з Калашами – і почати “звільняти” вас. Тобто віджимати автомобілі, грабувати магазини і ощадкаси, де вам пенсію видають. Що б ви потім стояли без грошей і їжі з плакатами “Київ, дай пожерти”.

Комуняки, коли ж ви нарешті тихенько здохнете в своїх поганих халупах і припинете псувати життя наступним поколінням?

Джерело – http://lazha-kakaya-to.livejournal.com/183969.html

Шукайте деталі в групі Facebook