facebook

Передбачення на 2017 рік: 2 президента будуть убиті, один втече

«Двох президентів чекає насильницька смерть, а один втече з країни», – повідомила Зулія Раджабова. Також вона зробила кілька прогнозів для інших глав держав.

Знахарка Зулія Раджабова, яка є переможницею другого сезону телевізійного проекту “Битва екстрасенсів”, розповіла, що приготували для світу вищі сили, передає Ukr.Media.

Вона розповіла, як зміниться політична ситуація в країнах, що раніше входили до складу СРСР. Відбудуться кардинальні зміни, за словами ясновидиці, у 2017 році в багатьох з них, надаючи величезний вплив на майбутнє цих держав.

“В результаті, 3 державних лідера будуть повалені в ході переворотів: двох чекає насильницька смерть, а один втече з країни. Але утікача чекає сумна доля: у всіх країнах світу до того часу його будуть вважати жахливим злочинцем, тому справ ніхто з них не захоче. Він буде жити ізгоєм, що зневажається і покинутий усіма. Але життя його буде не дуже довгим”, — передбачила провидиця.

Протягом 7 років народні месники здійснять кілька замахів на нього. Тільки через ці роки останнє замах завершиться смертю колишнього правителя, у якого руки забруднені кров’ю. Його смерть буде настільки жахлива, що навіть середньовічні страти, коли запросто відправляли в багаття і рубали голови, будуть здаватися актом милосердя.

2017 рік — час закінчення певної епохи. Люди усвідомлюють свої помилки, зроблять все можливе, щоб їх виправити. 3-х повалених лиходіїв-правителів змінять зовсім інші люди, які вміють конструктивно мислити. Їм судилося кардинально змінити життя на краще в цих країнах.

У яких трьох країнах колишнього СРСР у 2017 році зміняться президенти, Зулія Раджабова не стала уточнювати. Прийде час і люди самі все побачать. Чекати доленосних подій залишилося недовго.

Читайте також:  Порошенко подарував Елтону Джону футболки

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.