facebook

Це цікаво: 20 пізнавальних фактів про флірт

Які місця призначені для флірту більше за інші і куди, в першу чергу, дивляться чоловіки при знайомстві?

Флірт – невід’ємна частина нашого життя. Ми, дівчата, схильні робити це мимоволі під час двохвилинної закоханості в метро, в барі, побачивши симпатичного чоловіка за сусіднім столиком і вдома, з улюбленим мужем. Флірт – це як спорт, як вправи в жіночності. І знати про нього потрібно більше. Дізнайся нижче 🙂

  1. Тільки в чотирьох випадках з десяти службові романи закінчуються укладенням шлюбу.


  2. На сайтах знайомств приблизно 10% анкет належать жигало, які знайомляться виключно заради грошей.

  3. Вчені виявили наступне. У тих людей, хто фліртує, в організмі виробляється більше білих кров’яних тілець, ніж у не фліртуючих людей. А від кількості білих кров’яних тілець в цілому залежить здоров’я людини, в тому числі і її імунітет.
  4. Згідно сайту Baboo.com найуспішніші фрази при знайомстві з дівчатами стосуються їх губ.
  5. Найбільше уваги зазвичай отримують не найпривабливіші зовні люди, а ті, хто краще за всіх вміє фліртувати.
  6. Дослідження показують, що ініціаторами флірту в 90% випадків є жінки. Хоча більшість залицянь відбувається з боку чоловіка, він робить це після того, як розуміє, що його спроби залицяння вітаються фліртуючою жінкою.
  7. Більшість пар, як правило, вичікують приблизно 6-8 побачень, перш ніж вони почнуть зустрічатися офіційно.
  1. При знайомстві і виборі партнера 43% людей вважають найважливішим свіжий подих, 17% віддають перевагу стильному одягу, для 15% важливий приємний запах парфумів або туалетної води, 14% цінують хороший зовнішній вигляд шкіри, а для 10% людей при знайомстві важливе гарне волосся.
  2. Флірт вважається протизаконним в деяких містах. Застарілий нью-йоркський закон говорив, що чоловік може бути оштрафований на 25 $, якщо натякаюче буде дивитися на жінку.
  3. Як показують соціологічні опитування, університет, кафе, а також торгові центри є одними з кращих місць для флірту. Найбільш невідповідними місцями є ресторани і кінотеатри.
  4. Вчені пропонують жінкам наносити на губи червону помаду, коли вони фліртують. Спостереження Манчестерського Університету за рухом чоловічих очей, показало, що чоловіки затримують погляд на червоних губах на 7,3 секунди, а на рожевих – 6,7 секунди.
  5. Флірт не в останню чергу залежить від запахів. Найбільш привабливі для чоловіків аромати включають запах штучної засмаги, дитячого лосьйону і смажених страв. Також ефективні солодші аромати, наприклад, запах помади або лаванди.
  6. У 80% випадків сутулиться чоловік чи ні, є одним із пріоритетних моментів при складанні першого враження жінки.
  7. Якщо жінка зацікавлена в чоловікові, то вона буде посміхатися або сміятися над його жартами, грати з волоссям, перебирати руками якийсь предмет, наприклад, стакан, червоніти, коли чоловік каже комплімент, надувати або втягувати губи, затинатися або нахиляться в бік чоловіка.
  1. Дивний факт, але дослідження показують, що чоловіки знають про те, що закохалися вже після 3 побачень, а жінки закохуються тільки після 14-го побачення.
  2. 5 типів жінок, яких чоловіки намагаються уникати: постійні кокетки, ті, які починають занадто рано починати розмову про заміжжя, любительки розважатися, бовтанки і панікерки, що турбуються через дрібниці.
  3. 4 найпоширеніші помилки на побаченнях включають в себе: запізнення, занадто багато розмов про себе, занадто багато деталей про минулі стосунки і надмірну старанність.
  4. Чоловіків відштовхують галасливі жінки. Якщо жінка хоче познайомитися, їй слід відійти від галасливої групи, щоб дати чоловікові можливість підійти до неї.
  5. Дослідники вважають, що для досягнення ідеальної майстерності флірту необхідно підходити до справи так, немов провал не представляється можливим. Флірт зводиться до правильного настрою.
  6. Виявляється, погода на вулиці має прямий вплив на ваші шанси познайомитися. Численними експериментами учені довели, що сонячний і теплий день набагато більше спонукає до флірту, ніж дощ, туман і сльота. У більшості випадків ця тенденція стосується саме прекрасної статі.
Читайте також:  У Львові сталося справжнє диво з 4-річним хлопчиком, який потонув на 5 хвилин

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.