facebook

Дивні речі, які приваблюють чоловіків

Звичайно, що у кожного чоловіка різні смаки, кожен чоловік віддає перевагу різним речам та жіночим «фішкам».

Що привабливо та сексуально для одного, для іншого може бути геть не так. Але існують такі речі, які приваблюють майже усіх представників сильної статі.

Представляємо до вашої уваги п’ять дивних речей, які зводять з розуму чоловіків.


Специфічний макіяж

Деякі чоловіки віддають перевагу жінкам без макіяжу, тому що вони виглядають природно. Однак, за даними останнього опитування (проводив його найпопулярніший сайт знайомств), серед 1200 жінок з макіяжем очей на фото в своєму профілі, 139 отримали зацікавлені повідомлення від чоловіків. Чоловікам також здаються привабливими жінки, які носять помаду. Проте, жінки, які схильні носити «темні» види макіяжу, рідше користуються попитом.

Правильне співвідношення талії до стегон

Ця перевага пов’язана не стільки з привабливістю, скільки з міцним здоров’ям і плодючістю. Дані дослідження показали, що співвідношення талії до стегон – потужний індикатор рівня естрогену у жінок, ризику ожиріння, а також сприйнятливості до діабету, раку яєчників і хвороби серця.

Носіння речей червоного кольору

Червоний – колір пристрасті. Не дивно, що він так притягує чоловіків. У дослідженні, проведеному психологами Університету Рочестера, чоловікам показали фотографії різних жінок в різнокольорових рамках – від білого до червоного кольору – і запитали, які жінки їм сподобалися більше. Потім чоловікам показали ті ж фотографії жінок в червоному та синьому одязі і поставили запитання: скільки грошей вони б витратили на побачення з цими жінками. Жінок в червоному обрамленні і червоному одязі знайшли більш сексуальними та привабливими.

Хороший характер

Хороший характер – на вагу золота. У дослідженні, проведеному в бюлетені «Особистість і соціальна психологія», чуйність жінки в чоловічих потребах і бажаннях приваблива в очах чоловіків.

Читайте також:  Рада дозволила вагітним жінкам йти у відпустку пізніше ніж за 70 днів до пологів

Високий пронизливий голос

Дослідження показали, що жінки, як правило, віддавали перевагу чоловікам з більш низьким і глибоким голосом. Чоловіки протилежної думки. Це прагнення пов’язано з пропорціями людини, що володіє голосом. Коли жінка чує чоловічий глибокий голос, вона пов’язує його з високим зростанням. З іншого боку, коли чоловіки чують жінку з високим голосом, вони пов’язують його з мініатюрною статурою.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.