facebook

“Якщо скажуть вийти на Майдан – вийдемо”: В МЕРЕЖІ АЖІОТАЖ НАВКОЛО НОВОЇ ПІСНІ “95 КВАРТАЛУ”

У суботу, 25 березня, на телеекрани вийшов новий випуск популярної програми “Вечірній квартал”. Як повідомляє прес-служба Студії “Квартал 95”, передача привернула рекордну кількість глядачів. Судячи з реакції в мережі, сталося це багато в чому завдяки фінальній пісні “Тримай мене, Батьківщино”.

Відео її виконання було опубліковано на сторінках “Кварталу” в соцмережах і YouTube, де вже після передачі кількість переглядів переступила позначку в 180 000.

“Нічого не вимагаємо, нічого не просимо, просто… Україно, будь щаслива! Тримайся, моя Батьківщино, тільки, будь ласка. Я не боюся, не здаюся і не скаржуся. Я затулю тебе серцем оточенням, падаючи і піднімаючись, люблячи!” – прокоментували уривком із пісні пост у мережі.
Крім тисяч переглядів, пісня зібрала не менше активну дискусію. У коментарях глядачі дякують акторам “Кварталу” і діляться своїми враженнями.
“Я мимоволі плачу практично з кожною вашою фінальною піснею. Поки ви і такі як ви люди є в Україні, у неї ще не все втрачено”, “Просто мурашки по шкірі, плачу”, – зізналися в коментарях.
“Якщо “Квартал” скаже вийти на Майдан – вийдемо”, – впевнено заявили в одному з них.


Читайте також:  Як швидко дізнатись розмір майбутньої пенсії: пенсійний калькулятор онлайн та покрокова інструкція

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.