facebook

Водій мікроавтобуса не помітив, як протягнув тіло молодика 14 кілометрів

Сталося це вночі в селі Яворів. За кермом мікроавтобуса був житель села Вербовець. Він їхав до Косова, пише газета “Експрес”.

“Як стверджує водій, ані зіткнення з потерпілим, ані те, що він тягне людину по дорозі, ані моменту, коли вже мертве тіло відчепилося від машини, він не помітив,– розповідає Зорина Кречко, старший інспектор відділу ГУ НПУ в Івано-Франківській області. — Мертвого понівеченого 22-річного молодика знайшли жителі села Яворів. Винуватця трагедії виявили швидко. Він був удома, у селі Вербовець, машина — у гаражі. Транспорт чоловіка оглянули. Сам водій був у ступорі. А на машині не виявили ні ознак наїзду, ні характерних слідів зіткнення на бампері. Але на колесах знайшли частинки крові та одягу потерпілого. Через це в поліцейських з’явилося припущення, що потерпілий уже лежав на дорозі, коли на нього наїхав мікроавтобус. Та це стане відомо після ряду експертиз”.

Не менш жахлива трагедія сталась приблизно о п’ятій ранку біля повороту на село Сальник. Там 58-річна пасажирка рейсового автобуса “Кишинів — Москва” випала через задні двері та потрапила під колеса.

“Водій рейсового автобуса “SETRA” зробив технічну зупинку на узбіччі дороги. Коли пасажири зайшли до салону, автобус рушив, — повідомила начальник прес-служби поліції Вінниччини Ганна Олійник. — А жінка в той час випала із салону під заднє праве колесо та її протягнуло декілька десятків метрів. Смерть настала миттєво. Загиблою виявилась 58-річна жителька міста Кишинів. За кермом перебував 31-річний житель республіки Молдова. Розпочато кримінальне провадження. Таке правопорушення карається ув’язненням терміном до восьми років”.

А на залізничному переїзді потяг переїхав чоловіка, який перелазив під вагонами. Бідолашний від отриманих травм помер на місці. “Трагічний випадок стався на залізничному переїзді Страбичове, — каже Ганна Дан, речниця ГУ НП у Закарпатській області. — Як розповідають очевидці, 69-річний мешканець села Горонда поспішав додому та намагався пролізти під вагоном у той момент, коли вантажний поїзд саме зрушив з місця та почав набирати швидкість…”

Читайте також:  Наші можуть! Прикарпатець хоче побудувати балкон на другому поверсі, оминаючи перший (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.