facebook

Гордон: Наша національна ідея сьогодні – це вкрасти, і якнайбільше

В Україні настав час запровадити правила, яких повинні дотримуватися всі, та навіть цього нікому зробити, бо люди переймаються одним – наживою, заявив журналіст, засновник інтернет-видання “ГОРДОН” Дмитро Гордон.

Держчиновники й депутати України переймаються одним – бажанням щось украсти, решта населення від них недалеко пішла, сказав журналіст, засновник інтернет-видання “ГОРДОН” Дмитро Гордон у програмі “Велике інтерв’ю” зі Світланою Орловською на телеканалі NewsOne.
“Наша національна ідея сьогодні – це вкрасти, і якнайбільше, на різних рівнях – кожен краде, де може, тому що немає правил гри. Німці теж, припустімо, колись їздили в трамваях без квитків, але Гітлер розстріляв за один день усіх зайців, і вони досьогодні справно платять за проїзд. Я не кажу, що треба розстрілювати, – кажу про те, що час увести правила, яких повинні дотримуватися всі, але навіть цього нікому зробити: усі переймаються одним – наживою”, – зазначив він.

Гордон заявив, що багато держчиновників і депутатів України – це “злодійська зграя”.
“Причому ось що цікаво: населення від депутатів теж недалеко пішло, і не треба знімати з нього провину, тому що в нас і звичайні люди – точно такі самі злодії”, – додав він.

Читайте також:  Путін оголосив ультиматуми Україні. Вимагає відмови від Криму та від вступу до НАТО

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.